kl4udi4 333 Posted April 3, 2020 Twoje imię: Klaudia Ile masz lat: 24 Kontakt (GG/Steam/Skype/Inny komunikator): GG w 2020r, to na pewno piękny komunikator, ale preferuję Steam/PW. Czym zajmujesz się na co dzień (napisz parę zdań o sobie): Studiuję. No i właśnie w obecnej sytuacji mam trochę za dużo czasu na inne rzeczy, więc mogę pierdyknąć parę wywiadzików i artykułów, jeśli komuś chce się to czytać. Właśnie od godziny prowadzę wywiad ze @skrimuu więc mam już coś do wrzucenia. (Za dużo czasu, za mało zajęć, essa. Ile można biegać z tym karabinem po Mirage). Czy, posiadasz jakiekolwiek doświadczenie związane z redaktorstwem: No ta, z wykształcenia socjolog. Dlaczego akurat Ty: Nie uda mi się wygryźć zielonego z rangi, to chociaż pobawię się w niebieskiego. Twoja opinia/uwagi na temat Centrum (co Ci się nie podoba, czy chciałbyś coś zmienić, poprawić, udoskonalić): Może lepiej nie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
skrimuu 320 Posted April 3, 2020 Jestem na nie, bo chce znowu mnie się pozbyć. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ETR 126 Posted April 3, 2020 Godzinę temu, skrimuu napisał: Jestem na nie, bo chce znowu mnie się pozbyć. +1 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
PIZGATRON 422 Posted April 3, 2020 (edited) Godzinę temu, skrimuu napisał: Jestem na nie, bo chce znowu mnie się pozbyć. +2, chodzą słuchy, że prawko na tiry w lejsach paprykowych znalazła Edited April 3, 2020 by PIZGATRON 1 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
skrimuu 320 Posted April 3, 2020 1 minutę temu, PIZGATRON napisał: +2, chodzą słuchy, że prawko na tiry w lejsach paprykowych znalazła +3 Tutaj dowód dla tych co nie wierzą 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
kl4udi4 333 Posted April 3, 2020 Ale To Ty mi wjechałeś w naczepę, to bardzo nieprofesjonalny kierowca, który nadużywa prędkości. Jesteście wszyscy okropni! 1 Share this post Link to post Share on other sites
 Carolinka 842 Posted April 3, 2020 @up halo Panowie proszę tu o poważne wpisy i nierobienie śmietniku, moderatooorze @skrimuu Żarty żarcikami, ale inne tematy zwykłych użytkowników są zamykane i usuwane. Dlaczego tu nie?;> Żartować sobie możemy przy okazji, ale prośba dodanie też normalnej odpowiedzi. A tak całkiem poważnie... Z niecierpliwością czekamy na wywiad od @Milenka, i myślę, że im więcej wywiadów, tym lepiej. Może nawet dwa razy w tyg? Klaudia obejmowała już stanowisko Redaktora i swego czasu angażowała się bardzo w społeczność Centrum. Tworzyłyśmy wspólnie różne tematy w offtopicu, quizy, Klaudia zachęcała ludzi do dyskusji i brania udziału w zabawach. Generalnie to jestem zaskoczona podaniem, ale jestem jak najbardziej na tak, skoro nawet jeden wywiad już zrobiłaś. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
ETR 126 Posted April 3, 2020 +4 tylko zamienilem twarze XD 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
jestem fejmem 50 Posted April 3, 2020 Jestem na tak 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bartek 47 Posted April 3, 2020 Zdecydowanie na Tak :)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milenka, 55 Posted April 3, 2020 (edited) Jestem zdecydowanie na tak! Edited April 3, 2020 by Milenka, Share this post Link to post Share on other sites
YeLLoW 54 Posted April 5, 2020 (edited) It's a big fat yes from me! Edited April 5, 2020 by YeLLoW 1 Share this post Link to post Share on other sites