K7. 951 Posted August 11, 2020 Dzień dobry wieczór. Co tam u Was słychać? Jak mijają wakacje? Spędzacie je w domu, czy „latacie” gdzieś po kraju, świecie? Planujecie może jakieś wakacyjne wyjazdy, „urlopy”, czy byłby ktoś w Was zainteresowany spotkaniem? W większym bądź mniejszym gronie, zrobieniem czegoś w rodzaju „zlotu sieci”? Nie musiałby być to jakiś typowy zlot z jakimiś rezerwacjami, wynajmowaniem domków, śmigłowców itp ...Transport i ewentualny nocleg, każdy załatwiłby sobie we własnym zakresie, jedyna kwestia to ustalenie jakiegoś terminu i miejscowości, miejsca spotkania, do którego byśmy się wybrali. Osoby zainteresowane tematem, spotkaniem, proszone są o podanie terminu, oraz miejsca, propozycji gdzie by takowy „zlot” miał, mógł się odbyć, tak samo jak, jeżeli macie już coś zaplanowane, gdzieś się może wybieracie to dajcie znać gdzie i kiedy tam będziecie, również jest to jakaś dodatkowa opcja, możliwość spotkania się. A jeżeli ktoś z Was nie ma w ogóle ochoty, czy też możliwości wybierać się w jakieś dłuższe trasy, jeździć po jakichś zlotach, a chciałby się spotkać gdzieś „na miejscu” w swojej okolicy, w mniejszym gronie, w kilka osób, czy to ze mną, czy z innymi „centrumowiczami” to również niech da znać, podając np. miejscowość skąd pochodzi, jakąś „miejscówkę”, najbliższy park, "bulwary", plac zabaw, cyrk, czy zoo... po prostu miejsce do którego nie będzie miał problemu z dotarciem. Dajcie znać co o tym w ogóle myślicie i czy chcielibyście w takim zlocie, spotkaniu uczestniczyć. Czy takie rzeczy raczej Was nie interesują? Pozdrawiam 3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PIZGATRON 396 Posted August 11, 2020 Czemu nie, ja coś pomiędzy 7 a 14 września mogę wolne ogarnąć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ETR 125 Posted August 12, 2020 (edited) Marcinku podaj date lokalizacje i sie wstawie, bardzo dobry pomysl moze w koncu wytargam xarkaza za nosek Edited August 12, 2020 by ETR 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vicia 25 Posted August 12, 2020 Jestem za Tylko mnie od 3 do 8 września nie ma w Polsce, a tak to się dostosuję Quote Share this post Link to post Share on other sites
ify 65 Posted August 12, 2020 No powiem Ci Marcinie, że dobry pomysł zobaczymy jak będzie z frekwencją... Z racji wykonywanego zawodu osobiście bym wolala przy weekendzie bo w roku szkolnym ciężko o wolne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seba 74 Posted August 12, 2020 31 sierpnia Szczecin, Mamy urlop Z Karlajn Quote Share this post Link to post Share on other sites
xarkaz 80 Posted August 12, 2020 (edited) Jestem za. @PIZGATRON bierzemy pokoj we 2 XD Edited August 12, 2020 by xarkaz 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ify 65 Posted August 13, 2020 A ja proponuję Warszawę albo mazury gdzieś Quote Share this post Link to post Share on other sites
ETR 125 Posted August 14, 2020 14 godzin temu, ify napisał: A ja proponuję Warszawę albo mazury gdzieś ja raczej proponuje spotkac sie w polowie drogi gdzie bedzie kazdemu dobrze XD dla mnie osobiscie Warszawa odpowiada mam 200km xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milenka, 55 Posted August 17, 2020 25.08 - 01.09 - jestem w Szczecinie, a raczej pod! Od 1 października wstępnie na stałe XD Quote Share this post Link to post Share on other sites
fenn 9 Posted August 19, 2020 Chętnie was wszystkich poznam. Mam czas cały czas Quote Share this post Link to post Share on other sites
PIZGATRON 396 Posted August 28, 2020 (edited) I słuch po Marcinie zaginął... Edited August 28, 2020 by PIZGATRON 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ify 65 Posted August 29, 2020 11 godzin temu, PIZGATRON napisał: I słuch po Marcinie zaginął... Jak zawsze.... Quote Share this post Link to post Share on other sites