weezy 2 Posted December 16, 2020 1. Po pierwsze i najważniejsze możliwość założenia hasła na nick, ponieważ ktoś może wbić na nasz nick i: -popsuć nam statystyki -zwyzywać innych graczy -wyrwać dla nas bana 2. Naprawić komendę /mute gdyż nie działa. 3. Usunąć kilka map na których gracze uciekają: awp_spacewar, awp_talibia, awp_gamesites 4. Reset topki, już z 5 osób ma ponad 10k killi. 5. Ochrona przez jakieś 2-3 sekundy, bo na niektórych mapach od razu po rozpoczęciu rundy można wyrwać baniaka. 6. Dodanie większej ilości map, ale to lepiej zrobić osobny temat żeby ludzie mogli podsyłać ciekawe mapki. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fenn 9 Posted December 24, 2020 (edited) TO JA NA POCZĄTEK MAM TAKĄ PROPOZYCJE ... PIZGATRON CHODŹ 1 NA 1 NA AWP BO TAK BEZ ADMINA W GRZE TO JA NIE MAM PROPOZYCJI. Edited December 24, 2020 by fenn Quote Share this post Link to post Share on other sites
fenn 9 Posted December 24, 2020 BEZ TAKICH GRACZY JAK DrWiadro, Marcia, Pizguś i oczywiście KOT !!! I WIELU INNYCH KTÓRYCH ZAPAMIĘTAŁEM TO TEN SERWER JEST DLA MNIE NIC NIE WART. 23K FRAGÓW JAK OKIEM MRUGNĄŁ. ALE CO TO JEST DO 100K BY DOBIŁ JAK BY BYŁO Z KIM GRAĆ TYLE WAM POWIEM Quote Share this post Link to post Share on other sites