Błękitny Skarabeusz 1 Posted September 11, 2022 (edited) Cześć, jestem Skarabeusz! Od niedawna jestem częścią waszej sieci. Spotkacie mnie na serwerze Only AWP. Życzę wszystkim miłej gry i dużo refleksu! Edited September 11, 2022 by Błękitny Skarabeusz Quote Share this post Link to post Share on other sites
malyOP 44 Posted September 11, 2022 My ciebie nie witamy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
malyOP 44 Posted September 11, 2022 Oj młody masz juz 100 permow tutaj i dalej sie czegos nie nauczyles.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Błękitny Skarabeusz 1 Posted September 11, 2022 33 minuty temu, malyOP napisał: Oj młody masz juz 100 permow tutaj i dalej sie czegos nie nauczyles.... Synku, przeczytaj raz jeszcze to co napisałeś i wyciągnij wnioski, kto się niczego nie nauczył Wiem, że za dużo wymagam od twojej pestki, ale liczę, że któryś bardziej ogarnięty kolega przetłumaczy Ci na twój prosty język 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
K7. 961 Posted September 11, 2022 @Błękitny Skarabeusz W jakim celu, założyłeś konto na forum? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Błękitny Skarabeusz 1 Posted September 11, 2022 Godzinę temu, K7. napisał: @Błękitny Skarabeusz W jakim celu, założyłeś konto na forum? W takim celu: Kolejny niegrzeszący bystrością Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kleopatra 35 Posted January 1 witaj serdecznie Quote Share this post Link to post Share on other sites